Львівський портал

На Львівщині знайшли 84-річного грибника, який добу блукав у лісі

У понеділок, 16 вересня, на Львівщині поблизу села Підгородці Стрийського району знайшли 84-річного чоловіка, який пішов у ліс по гриби та заблукав. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

За даними надзвичайників, вранці 15 вересня 84-річний місцевий мешканець пішов до лісу по гриби і до кінця дня не повернувся. Зв’язатися з ним було неможливо, оскільки у чоловіка не було телефону з собою.

До пошуків грибника одразу залучили рятувальників, місцевих мешканців та правоохоронців, які обстежували лісову територію.

Гірські рятувальники також використали безпілотний літальний апарат, за допомогою якого виявили у лісі людину, що лежала на землі, і одразу вирушили до неї.

Відтак зранку 16 вересня вдалось знайти зниклого чоловіка ще живим поблизу села Підгородці. Грибник потребував медичної допомоги, оскільки провів всю ніч у лісі. Його негайно госпіталізували до лікарні.

Надзвичайники Львівщини закликають бути обережними та повідомляти про власні плани своїх рідних.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 13:11:48