Львівський портал

На Львівщині жінка за 18 тисяч доларів обіцяла «білий квиток» для перетину кордону

Правоохоронці повідомили про підозру уродженці Жовківщини, яка за 18 тисяч доларів обіцяла зробити військовозобов’язаному «білий квиток» для безперешкодного перетину кордону. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Спецпрокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 40-річна підозрювана за гроші взялася влаштувати для військовозобов’язаного перетин кордону за допомогою так званого «білого квитка» – документа, який видається громадянам, непридатним до служби за станом здоров’я.

Встановлено, що вона радила «клієнту» кілька разів фіктивно «пролікуватися» у медзакладі для підтвердження неіснуючого діагнозу, а також запевняла, що допоможе виготовити всі необхідні для виїзду до країн Євросоюзу документи. Свої послуги жінка оцінила у 18 тисяч доларів США.

Відтак, правоохоронці затримали уродженку Жовківщини та повідомлено їй про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Їй загрожує до дев’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки та з конфіскацією майна. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-22 11:39:36