Львівський портал

На Львівщині збирають кошти для діток, батьки яких загинули у моторошній ДТП

Небайдужі збирають кошти для фінансової підтримки Михайлика та Яночки Куртяників, батько яких захищав Україну на фронті. Олег Куртяник із дружиною Ганною трагічно загинуло у моторошній ДТП, коли чоловік повернувся додому у короткотривалу відпустку.

За словами керівниці благодійного товариства «Мій тато Захищає Україну», та благодійного фонду «Здійснити мрію» Уляни Флишко, батьки дітей загинули у страшній автотрощі, а опіку над малечою взяли дідусь та бабуся.

Навесні батько дітей, який з війни повернувся до своїх рідних у короткотривалу відпустку, вирішив із коханою дружиною і трирічною донечкою Яною поїхати провідати свого побратима. Повертаючись додому подружжя потрапило в жахливу автокатастрофу: фура фактично розторощила автомобіль із сім’єю. У цій ДТП вижила лише маленька дівчинка, яка зараз із старшим братиком згадуватиме своїх татка і мамусю лише в найтепліших спогадах.

«Малюками на цей час опікуються дідусь і бабуся. І, хоча би як вони не відмовлялись від сторонньої допомоги, все ж усі ми знаємо, яким складним є життя і як важко «ставити на ноги» діток, даючи їм усе найнеобхідніше. Дідусь Ігор та бабуся Любов Куртяники важко переживають горе, яке трапилрсь з їхніми дітьми… Допоможіть дідусеві і бабусі підготувати малюків до навчання, а також придбати потужну зарядну станцію, яка би дозволяла забезпечувати в гірському будинку світло», – йдеться у повідомленні Уляни Флишко.

Реквізити для допомоги – картка дідуся

4149499073504167 (Ігор Куртяник).

Як повідомляв Львівський портал, ввечері 17 березня у Стрийському районі Львівщини зіткнулись легковик «Форд Фокус» та вантажівка «ДАФ». Внаслідок ДТП загинули 32-річна водійка та 31-річний пасажир легковика, також травмувалась дворічна дівчинка.

Згодом стало відомо, що у цій ДТП загинули військовий із дружиною.

Фото: Уляна Флишко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-02 13:58:34