Львівський портал

На Львівщині за добу двоє пішоходів постраждали від наїздів автомобілів

У п’ятницю, 13 вересня, у Львові та області сталися дві аварії, внаслідок яких травмувалися пішоходи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Так, 13 вересня, близько о 13:30 на вулиці Повітряній у Львові водій автомобіля Hyundai Tucson, 52-річний львів’янин, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 75-річну жінку, яка переходила проїзну частину у непризначеному місці.

Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Того ж дня близько о 20:30 на автодорозі Львів – Радехів – Луцьк водій автомобіля ВАЗ 21140, 25-річний мешканець Львівського району, скоїв наїзд на жителя міста Кам’янка-Бузька віком 54 роки, який йшов проїзною частиною дороги.

Як і в попередньому випадку, чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-14 07:36:21