Львівський портал

На Львівщині викрили чоловіка, який фіктивно одружився з «коханою» з інвалідністю 

У пункті пропусту «Шегині» прикордонники викрили чергового чоловіка, який хотів виїхати за кордон за допомогою фіктивного одруження на жінці з інвалідністю. Про це повідомили у Держприкордонній службі України.

З’ясувалось, що чоловік одружився з жінкою через те, що вона має третю групу інвалідності, та це допомогло б йому виїхати за межі України.  

«До останнього пара проявляла акторську майстерність та вдавала закоханих. Чоловік розповів, що це його коханка, з якою він таємно одружився, щоб не дізнались у селі і його дівчина. З новою пасією він прямував до Польщі нібито на постійне проживання. Проте не зміг навіть сказати, як «кохану» по-батькові», – зазначили прикордонники.

Відтак оперативні співробітники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-16 09:22:25