Львівський портал

На Львівщині військовий переправляв ухилянта до Польщі за 3 тисячі доларів

На Львівщині затримали 28-річного військовослужбовця, який за 3 тисячі доларів пообіцяв ухилянту незаконно перетнути кордон з Польщею поза межами пунктів пропуску. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони.

За даними слідства встановлено, що підозрюваний за гроші влаштував для військовозобов’язаного перетин кордону до Польщі поза межами пунктів пропуску.

Він доправив «клієнта» до прикордонного населеного пункту та вказав напрямок руху через ліс. Крім цього, запевнив, що по той бік кордону його зустрінуть. Свої послуги оцінив у 3 тисячі доларів.

Правоохоронці затримали 28-річного військового та повідомили йому про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ). Санкція статті передбачає до дев’яти років тюрми з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-04 16:43:57