Львівський портал

На Львівщині відремонтують школу для розміщення біженців за 14,2 млн грн 

ТОВ «Захід будінжиніринг» відремонтує та утеплить школу імені Мар’яна Галана у селі Жирівка для подальшого розміщення біженців за 14,2 млн грн. Про це пише Zaxid.net. 

У технічній документації йдеться, що підрядник має відремонтувати дерев’яну підлогу, зробити тепло- та гідроізоляцію, оновити тиньк й облицювання стін, встановити підвісні стелі, замінити вікна й двері, зробити вогнезахисну обробку даху, утеплити горище та відремонтувати водостічну систему даху.  

Також на подвір’ї школи планують замінити асфальтобетонне покриття, встановити огорожу, відремонтувати електроосвітлення. Крім цього, підрядник відремонтує систему опалення, встановить пожежну сигналізацію та блискавкозахист, відремонтує каналізацію, встановить вуличні меблі та облаштує тренажерний майданчик. 

Профінансують ремонт школи з бюджету Солонківської ОТГ. Завершити ремонтні роботи планують до кінця 2025 року.

Відомо, що тендер на ремонт школи у Жирівці намагалися провести влітку 2023 року. Очікувана вартість робіт становила 16,5 млн грн. Торги не відбулися через відсутність пропозицій з боку підрядника.

Переможцем та єдиним учасником тендерного аукціону стало львівське ТОВ «Захід будінжиніринг». На аналітичній системі YouControl йдеться, що компанія працює з травня 2022 року й спеціалізується на будівництві.

Керівником та власником ТОВ «Захід будінжиніринг» є Павло Литвин. У липні 2024 року компанія отримала найбільший за свою історію підряд – 27,2 млн грн на ремонт адмінбудівлі ізолятора тимчасового тримання №2 у Дрогобичі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-22 16:33:57