Львівський портал

На Львівщині відбудуться мілітарні змагання Kordon Race 2024

Вже цієї суботи, 27 квітня, на Львівщині втретє організовано KORDON RACE 2024 – змагання, що поєднують біг з перешкодами та майстер-класи з тактичної медицини, мінної безпеки, роботи кінологів та навіть можливість постріляти з джавеліна за допомогою VR-тренажерів. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Проєкт KORDON RACE вже двічі успішно реалізовано. Однак його організатори постійно вдосконалюють ці змагання. Так, цьогоріч з-поміж 25 етапів підготовлено нові, нетипові для подібних змагань перешкоди, що приємно вражають та захоплюють. Це, зокрема, лазанка Вікінгів, скеледром, заміноване поле, рукохід з Кордону, шум та дим тощо.

«Ми ставили за мету адаптувати цивільних до життя в країні, де йде війна. Це передбачає знання правил поводження з мінами, вміння подавати медичну допомогу та знання, як вберегтися від контузії. Також ми знайомимо громадян з багатогранністю життя прикордонника», – прокоментував подію керівник проєкту Петро Жовнич.

32

Вперше у цих змаганнях участь зможуть взяти діти та люди з інвалідністю, ветерани Сил оборони України. Усі кошти з реєстраційного збору будуть спрямовані на потреби бригад «Гвардій наступу» МВС України.

Kordon Race 2024 відбудеться у «Бухті Вікінгів», що в Старому Селі на Львівщині.

Для глядачів та учасників майстеркласів вхід вільний.

Реєстрація на забіг здійснюється через сайт: kordonrace.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-24 18:29:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин