Львівський портал

На Львівщині відбудеться чемпіонат України з велоспорту

З 19 по 21 липня у місті Жовква Львівської області відбудеться чемпіонат України з велоспорту на шосе «Tour de Lviv Region». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Найспритніших визначатимуть серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат у таких дисциплінах: командна гонка МІХ, парна гонка, а також у другому, фінальному, турі гонки Критеріум.

«На цьогорічній Олімпіаді ми будемо вболівати за нашу Юлю Бірюкову і, звичайно, пишаємось тими атлетами, чиї імена уже вписані золотими літерами в історії світового велоспорту. Зокрема, це срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року, срібна призерка чемпіонатів світу та Європи Олена Старікова», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Протягом останніх років Львівщина стала ключовим регіоном для проведення національних шосейних змагань, що об’єднують близько тисячі учасників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-14 15:59:16