Львівський портал

На Львівщині судитимуть 19-річного донеччанина за підпал сільського магазину

На Львівщині судитимуть 19-річного мешканця Донеччини, який підпалив сільський магазин 25 квітня у Червоноградському районі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області.

За даними відомства, 25 квітня близько о 02:00 зловмисник вчинив підпал одного з магазинів, розташованого у селі Реклинець, Червоноградського району, та втік з місця події.

Під час пожежі вогонь знищив дах будівлі, перекриття, продукцію та технічне обладнання, а також суттєво пошкодив стіни.

Встановлено, що до скоєння злочину причетний 19-річний мешканець Донецької області. Тривалий час він переховувався від слідства, проте, завдяки злагодженим діям поліцейських Львівщини та інших областей України, його розшукали.

У Львівській обласній прокуратурі додали, що попередньо у молодика виник конфлікт з продавцем магазину. Вночі фігурант пробрався у приміщення та підпалив рулон туалетного паперу. Переконавшись, що він загорівся, зловмисник втік з місця події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ, завершили. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Донеччанину загрожує до 10 років тюрми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-23 12:29:13