Суспільне мовлення

На Львівщині під час перевірки виявили понад 400 об’єктів непридатних для укриття

У неділю, 4 червня, на Львівщині продовжують перевірку об’єктів, що можуть використовуватись як укриття в разі небезпеки. У області виявили 467 об’єктів непридатних для укриття. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

Обстеження проводять спільно з представниками Нацполіції та органами місцевої влади та самоврядування.

“Станом на 12 годину 4 травня надзвичайниками здійснено обстеження 2223 укриття, з яких 467 є непридатними для укриття населення. Зачиненими виявлено 159 об’єктів”, — повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області.

Робота, щодо обстеження укриттів триває.

“В ході обстеження перевіряються об’єкти на території всієї області. Члени комісії звертають основну увагу на те, чи в разі виникнення необхідності, населення швидко зможе скористатись даним укриттям та чи придатний об’єкт до використання як укриття”, — додають у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

У Львові також розпочали перевірку укриттів 3 червня.

“Відповідно до Указу Президента, сьогодні та завтра по всій країні проводять рейди по укриттях. Повторно перевіряють міські укриття і у Львові. Так, сьогодні вранці на рейд вийшло 117 спеціально сформованих мобільних груп, до яких входять представники ДСНС, нацполіції, районних адміністрацій та комунальних підприємств”, — повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За інформацією першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, станом на 15:30 у місті обстежили 1998 укриттів. Це 34% від загальної кількості.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин