Львівський портал

На Львівщині перевірять дотримання справедливості розподілу електроенергії

З 22 липня Держенергонагляд України розпочинає перевірки дотримання справедливості розподілу електроенергії у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі державної інспекції.

Держенергонагляд здійснює перевірки операторів системи розподілу (обленерго) щодо дотримання графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії.

Перевірки вже провели у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях, де виявили численні порушення. Зокрема, не всіх споживачів залучали до ГПВ, а у деяких випадках споживачі, які не належать до категорії критичної інфраструктури, отримували електроенергію безперебійно.

За результатами перевірок Держенергонагляд надав приписи щодо усунення порушень у тижневий термін, після чого будуть проведені повторні перевірки. При невиконанні виданих приписів до операторів системи розподілу електроенергії будуть застосовані штрафи.

З 22 липня перевірки розпочнуться у Києві, Київській, Полтавській, Львівській, Закарпатській та Запорізькій областях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-19 16:35:15