Львівський портал

На Львівщині чоловіки намагалися перелізти паркан на кордоні з Польщею

На Львівщині прикордонники затримали двох чоловіків, які намагалися перестрибнути через паркан, щоб незаконно перетнути кордон із Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Порушники добрались до прикордонної зони на автомобілі та, пройшовши кількадесят метрів, натрапили на загороджувальний паркан, який намагалися подолати.

Одного з чоловіків затримали одразу після того, як він переліз через паркан, а інший намагався втекти та сховатися. Його виявили у кущах за 80 метрів від кордону.

Встановлено, що 33-річний донеччанин та 34-річний киянин мали скористатись послугами переправника. Йому порушники відправили на криптовалютний гаманець по 4 500 доларів. Ще стільки ж мали віддати після перетинання кордону.

Переправник пообіцяв клієнтам, що у визначений день та годину чекатиме їх поблизу кордону та забезпечить незаконне переправлення. Проте на здибанку організатор так і не прийшов. Тож їх «зустріли» прикордонники.

На порушників склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Матеріали справи скерували до суду.

Наразі оперативники загону встановлюють повне коло осіб, причетних до організації переправлення військовозобов’язаних через кордон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот із відео

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-13 08:31:22