Львівський портал

На Львівщині чоловік погрожував журналісту побиттям та вбивством за інформацію щодо його брата

На Львівщині 45-річний мешканець Дрогобича залякував журналіста газети, вимагаючи припинити збирати інформацію щодо його брата. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. 

Слідчі встановили, що обвинувачений погрожував насильством та вбивством одному з журналістів видання «Вибір – правозахисник Львівщини». Чоловік залякував його, вимагаючи припинити збирати інформацію щодо його брата – працівника патрульної поліції.

Журналіст у межах своїх професійних обов’язків виконував редакційне завдання. Він збирав інформацію щодо дотримання працівниками поліції чинного законодавства при патрулюванні в районі одного з автошляхів Дрогобицького району.

Відтак, обвинувачений став залякувати медійника, усно висловлюючи погрози побиттям та вбивством.

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо 45-річного чоловіка. Його обвинувачують у перешкоджанні законній професійній діяльності та погрозу щодо журналіста (ч. 2 ст. 171, ч. 1 ст. 345-1 ККУ).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-10 13:14:11