Львівський портал

На Львівщині 71-річного чоловіка підозрюють у вбивстві товариша по чарці

У Червонограді поліцейські затримали 71-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві знайомого. Зловмисник зарізав 43-річного товариша під час застілля. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, 6 серпня вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків на вулиці Івасюка в Червонограді виявили тіло чоловіка з ознаками вбивства. Загиблим виявився 43-річний місцевий мешканець, на його тілі було ножові поранення.

«Проведеними заходами було встановлено, що загиблий перебував у гостях у свого знайомого, 71-річного місцевого мешканця. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю декілька ударів ножем у спину та інші ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ та повідомили 71-річному чоловіку відповідну підозру. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-08 08:42:27