Львівський портал

На кордоні з Польщею затримали контрабанду сенсорів для вимірювання рівня глюкози в крові

На кордоні з Польщею львівські митники викрили контрабанду сенсорів для вимірювання рівня глюкози в крові на суму близько пів мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Два випадки незаконного ввезення в Україну сенсорів для вимірювання рівня глюкози в крові виявили правники пункту пропуску «Шегині – Медика».

У першому епізоді під час огляду мікроавтобуса Volkswagen Crafter, яким кермував 43-річний мешканець Львівщини, було виявлено 120 пристроїв «FreeStyle Libre 2» на суму 255 тис. гривень.

«При наступній оказії 160 таких же сенсорів знаходилось в багажному відділенні Renault Master, за кермом якого перебував 35-літній житель Тернопільщини. Орієнтовна вартість незадекларованого товару – 345 тис. гривень», – йдеться в повідомленні.

Обидва водії для проходження митного контролю обрали смугу «зелений коридор», призначену для переміщення товарів, які не підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Відтак, щодо громадян складено адмінпротоколи, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Львівська митниця

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-10 10:50:28