Львівський портал

На кордоні з Польщею у потязі службовий пес виявив наркотики у львів’янина

На кордоні з Польщею прикордонники за допомогою службового собаки виявили у пасажира поїзда пакунок з 8,4 грама марихуани. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

53-річного львів’янина, який прямував до Польщі потягом «Київ – Перемишль», затримали прикордонники після спрацювання службового собаки «Руф», натренованого на пошук наркотиків.

У результаті перевірки прикордонно-митна оглядова група знайшла поліетиленовий пакунок з марихуаною вагою 8,4 грама. Чоловік стверджує, що забув про наркотики.

Крім того, у пункті пропуску «Угринів» службовий собака також виявив три грами марихуани в підлокітнику автомобіля «Ауді», що в’їжджав в Україну.

Про інциденти поінформували відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за порушення передбачена ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин».

Загалом з початку 2024 року на Львівщині службові собаки прикордонників допомогли виявити майже 13 кг наркотиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Західне регіональне управління ДПСУ

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 12:06:35