Львівський портал

На кордоні з Польщею пасажиропотік зріс на 40%. Де найбільші черги

Через розпал сезону відпочинку у пунктах пропуску на Львівщині на 40% зріс потік пасажирів та транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському загоні ДПСУ.

Для перетину кордону з Польщею легковиками та автобусами люди найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець», «Шегині» та «Рава-Руська». Через це саме тут періодично виникають найбільші черги.

Меншу динаміку руху фіксують у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові».

Усіх, хто збирається найближчим часом у подорож за кордон, просять врахувати ситуацію й обирати менш завантажені пункти пропуску, аби зекономити свій час.

Зазначимо, що актуальну інформацію щодо черг перед пунктами пропуску подає Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook. Дані оновлюють кожні три години.

Також прикордонники нагадують, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску суміжної сторони.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-03 15:59:54