Львівський портал

На фронті загинув захисник Ігор Мірка з Яворівщини

Львівщина втратила ще одного захисника України, 43-річного Ігоря Мірку із Яворівського району, який під час виконання бойового завдання отримав важкі травми, несумісні із життям. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

Ігор Мірка родом із села Семирівка Львівської області, але згодом сімʼя переїхала і оселилася в місті Яворів. Там він здобув середню освіту у тодішній гімназії імені Осипа Маковея. Після закінчення гімназії, вивчився на електромеханіка у Погребищенському вищому професійному ліцеї. Однак, Ігор знайшов своє покликання у теслярстві.

Пізніше чоловік поїхав працювати за кордон, де будував модульні будинки. Згодом Ігор повернувся додому та разом із своєю дружиною переїхали до Києва. В столиці він обіймав посаду директора компанії «Sckandi», яка виготовляла модульні будинки.

«Відповідальний, працьовитий, чуйний та добрий чоловік. Коли почалася велика війна, Ігор не стояв осторонь. Усі зусилля спрямував на волонтерську діяльність, аби допомагати захисникам. За це згодом отримав відзнаку від 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила», – йдеться в повідомленні.

Цьогоріч у травні Ігор Мірка вступив до лав ЗСУ в складі 33 окремої механізованої бригади. Захищав українські кордони на території Донецької області. 1 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання отримав важкі поранення, а 13 вересня в результаті отриманих травм у лікарні його життя обірвалось.

«Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрі, дружині, дітям, родині, друзям, знайомим та побратимам Ігоря», – додали у Яворівській міськраді.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 15:54:55