Львівський портал

На фронті загинув десантник зі Солонки Роман Сотник

На війні з російськими окупантами загинув 46-річний військовий Роман Сотник. Про це Львівському порталу повідомили у Солонківській громаді.

Життя Романа Сотника обірвалось 31 липня під час виконання бойового завдання у районі села Охрімівка Харківської області, що на кордоні з Росією.

Він служив у десантно-штурмових військах, мав звання лейтенанта. Позивний – Комісар. Воював на Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямках.

«Доброволець, патріот України, люблячий чоловік та прекрасний батько. Висловлюємо співчуття рідним і всім, хто знав Героя. Ми ніколи не забудемо подвигу Романа, вічна слава і пам’ять», – кажуть у громаді.

Поховають Романа Сотника у понеділок, 5 серпня, о 16:00 у Солонці. Втім вранці о 09:30 кортеж прибуде в смт. Ратне Волинської області, там відбудеться прощальна панахида.

Біографічна довідка:

Роман Сотник (позивний Комісар) був мешканцем села Солонка, що біля Львова.

У червні 2022 року став захист України, воював у десантно-штурмових військах. Брав участь у бойових діях на Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямках фронту.

У полеглого воїна залишилась дружина Марʼяна і син Олег, який теж служить в лавах ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-04 08:34:24