Львівський портал

На фронті відбулось 60 боєзіткнень, майже половина з них – на Новопавлівському напрямку

На 761 добу повномасштабної війни на фронті відбулось 60 боєзіткнень. Російські окупанти продовжують атакувати на сході, найбільш інтенсивно – на Новопавлівському напрямку. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу за 25 березня.

Загалом протягом минулої доби ворог завдав 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах України. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши «Шахеди» та крилаті ракети різних типів. Дані щодо даної атаки уточнюються.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Перемога та Попівка Сумської області; Золочів, Козача Лопань, Стариця Харківської області; Серебрянське лісництво, Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Озерне, Залізне, Бердичі, Керамік, Нетайлове, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Красногорівка, Макарівка, Старомайорське Донецької області; Роботине Запорізької області.

Під артилерійським вогнем були близько 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках агресор зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж держкордону.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаку у районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 8 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Веселе Донецької області, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону ЗСУ.

На Бахмутському напрямку українські військові відбили 8 атак у районах населених пунктів Богданівка, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 10 атак у районах населених пунктів Бердичі, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати рашистів у районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне, де вони за підтримки авіації 25 разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 3 рази за підтримки авіації атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупант не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби вони один раз безуспішно атакували позиції наших військ.

Водночас ЗСУ продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 засоби протиповітряної оборони, 3 артилерійські засоби та станцію РЕБ рашистів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-25 08:59:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин