Львівський портал

На Дрогобиччині вогнеборці врятували паралізованого чоловіка з палаючого будинку

У четвер, 22 серпня, у Дрогобицькому районі пожежники винесли 67-річного паралізованого чоловіка через вікно палаючого будинку. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 22 серпня, близько о 11:31 у селі Нагуєвичі Дрогобицького району. Тут горів дерев’яний будинок.

На момент прибуття вогнеборців будинок був майже повністю охоплений вогнем, позаяк вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями. Пожежа спричинила сильне задимлення. Крім того, існувала загроза перекидання загоряння на поруч розміщенні господарські будівлі.

Стало відомо, що в будинку знаходиться паралізований літній чоловік. Тож вогнеборці через вікно винесли на руках 67-річного чоловіка на свіже повітря та передали медикам.

Після надання первинної медичної допомоги чоловіка госпіталізували до лікарні з діагнозом «отруєння продуктами горіння».

Рятувальникам вдалось локалізувати цю пожежу о 12:14 та о 12:26 ліквідувати. Для цього залучили 10 вогнеборців та дві одиниці спецтехніки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-22 14:06:13