Львівський портал

На Дрогобиччині в автомобілі згорів 55-річний чоловік

У понеділок, 12 серпня, у Дрогобицькому районі під час пожежі в автомобілі Mitsubishi Pajero загинув 55-річний чоловік. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 12 серпня, близько о 17:13 у селі Орів Дрогобицького району на відкритій території. Тут горіло сіно та автомобіль Mitsubishi Pajero.

За даними рятувальників, у палаючому автомобілі виявили тіло 55-річного чоловіка. Пожежу локалізували о 17:40, а повністю ліквідували о 18:23.

Причини займання наразі встановлюють правоохоронці.

Крім того, у той же день у Львівській області сталися ще дві пожежі в автомобілях.

Перше загоряння відбулося в місті Самбір о 13:16, де загорівся моторний відсік автомобіля Volkswagen Passat. Рятувальники локалізували пожежу о 13:26 та ліквідували о 13:29, врятувавши автомобіль. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Другий випадок трапився о 21:38, поблизу села Розвадів Стрийського району на трасі Київ – Чоп. Водій автомобіля ВАЗ 2105 намагався загасити займання вогнегасником, але остаточно ліквідувати пожежу вдалося рятувальникам.

Вогонь знищив моторний відсік. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-13 08:05:17