Україна і світ

На Донеччині окупанти б’ють по житловому сектору, а на Херсонщині викрадають людей: ситуація в регіонах

Російські окупанти продовжують майже безперервні обстріли житлової інфраструктури у східних та південних областях України.

Про це йдеться у зведенні від обласних військових адміністрацій.

Так, на Дніпропетровщині окупанти двічі за ніч застосували РСЗВ у Нікопольському районі. Без світла залишилося кілька тисяч людей. Попередньо, під час обстрілів ніхто не постраждав.

Впродовж доби окупанти завдали ударів із РСЗВ по Індустріальному району Харкова, є п’ятеро поранених.

По області під обстріли потрапили Харківський, Богодухівський, Ізюмський райони. Є руйнування житлової і господарської інфраструктури. По області є поранені: в Золочівській громаді — одна людина, Харківський р-н, Дергачівська громада, смт Слатине — дві людини, в Ізюмському районі — дві людини. Одна людина загинула у Слатиному.

Луганщину ворог не припиняє обстрілювати з авіації та артилерії. Загалом за добу завдано чотири ракетних та два авіаційних удари.

Артилерія окупантів 13 разів гатила у бік мирних помешкань. Зросла активність ворожих ДРГ. В окупованому Сєвєродонецьку “прокуратуру” очолив зрадник України, колишній адвокат Саркисян.

Донеччина: російська армія обстріляла Авдіївку (житловий сектор, район церкви, садового товариства та будинку культури), Красногорівку (житловий сектор), Торецьк (житловий сектор), Бахмут (житловий сектор).

Зранку ракети прилетіли по Костянтинівці, Краматорську, Нью-Йорку. За добу по області — четверо загиблих та вісім поранених.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Донецька ОВА

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-13 16:25:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин