Україна і світ

На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог за добу обстріляв 25 населених пунктів

🔥 Ситуація щодо російського вторгнення

Протягом минулої доби на Бахмутському та Авдіївському напрямках війська рф обстріляли райони 25 населених пунктів. Зокрема це — Білогорівка, Бахмут, Кліщіївка, Біла Гора, Курдюмівка, Водяне, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

Про це йдеться у оперативному інформуванні Генерального штабу ЗСУ станом на 06:00.

«На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність вздовж державного кордону, ознак формування його наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському напрямку обстріляно райони Винторівки, Манухівки, Рижівки та Ворожби Сумської області.

На Слобожанському напрямку вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Глибоке, Красне, Стариця, Огірцеве, Новомлинськ, Дворічна та Куп’янськ Харківської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог обстрілював з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Берестове, Тавільжанка, Табаївка, Крохмальне і Першотравневе на Харківщині; Новоселівське, Стельмахівка, Коломийчиха, Першотравневе і Площанка Луганської області та Ямполівка, Торське, Діброва і Григорівка на Донеччині», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-27 07:51:25