Україна і світ

Можемо залишитися без світла, але не без волі: Зеленський привітав українців з Днем Гідності та Свободи

У День Гідності та Свободи, який відзначають щороку 21 листопада, президент Володимир Зеленський звернувся до українців.

Він наголосив, що гідність і свобода це дві цінності, нерозривно сплетені, як правий і лівий береги Дніпра, як синій і жовтий кольори, як дві нитки візерунка на вишиванці, де зашифровано наш генетичний код.

Ми завжди знали, чого хочемо. А цьогоріч всі дізналися, що ми можемо. Всі разом ми довели і продовжуємо доводити, що гідність і свобода для нас свято. Це залишилося незмінним. І всі побачили, на що здатні українці, сказав глава держави.

Володимир Зеленський зауважив, що українці за свою свободу і гідність готові віддати останнє і готові стояти до останнього.


З початком повномасштабного російського вторгнення наш народ обєднався, не втратив мужність і віру в себе. Українці зробили це, щоб не втратити волю, назалежність і нашу країну.

Ми можемо залишитися без грошей, бензину, гарячої води, світла, але не без волі, наголосив президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Володимир Зеленський впевнений, що український народ витримає всі випробування і вистоїть. Бо здаватися українці не звикли, тому що мають гідність і свободу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-21 12:00:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин