Україна і світ

Млинці з яблуками: рецепт на Масляну 2024

Млинці з яблуками – чудова альтернатива віденському штруделю, проте приготувати їх набагато легше, а задоволення таке ж саме. Рецепт млинців з яблуками – у матеріалі Факти ICTV.

Млинці з яблуками – рецепт

Тісто для млинців з яблуками можна приготувати на молоці, окропі чи мінералці. Це залежатиме від ваших смакових вподобань.

Інгредієнти для млинців з яблуками:

Зараз дивляться

  • 250-300 г борошна
  • 250-300 мл молока
  • 2 яйця
  • 80 г цукру
  • 5 г солі
  • 3 ст. л. рослинної олії

Для начинки:

  • 2-3 яблука середнього розміру
  • 100 г цукру
  • дрібка кориці

Приготування млинців з яблуками

  1. Приготуйте тісто. Підігрійте молоко до температури 30°С. Додайте цукор, сіль, олію. Добре перемішайте. Потім збийте яйця, вилийте у суміш та знову розмішайте.
  2. У просіяне борошно поступово додавайте яєчно-молочну суміш, постійно її помішуючи. Коли маса стане однорідною, накрийте миску рушником та залиште на 15-20 хв.
  3. Приготуйте начинку для млинців з яблуками. Наріжте яблука на невеликі шматочки. Покладіть їх у каструлю разом з цукром та корицею. Додайте трохи води, поставте на плиту, та готуйте, періодично помішуючи, на середньому вогні протягом 8-10 хв.
  4. Після цього випікайте млинці на гарячій пательні, змащеній олією або шматочком сала. Налийте тісто тонким шаром та розподіліть його рівномірно по всій поверхні пательні. Щойно млинець набуде золотистого кольору з одного боку, переверніть його на інший.
  5. Викладіть на готові млинці начинку, згорніть млинці з яблуками рулетом, конвертом, трикутником або у вигляді мішечка.

Смачні млинці з яблуками готові до подачі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-29 17:49:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин