Україна і світ

Місія здійсненна: знайти і врятувати батьків, які залишилися в окупованому Енергодарі

До журналістів телепроєкту “ДНК. Свої” звернулися відразу дві сім’ї з проханням допомогти знайти стареньких батьків, який залишилися в окупованому Енергодарі і з якими зв’язок обірвався два тижні тому.

За словами дітей, їхні мами і тата, незважаючи на слізні вмовляння, категорично відмовлялися залишати рідні домівки, в будівництво та облаштування яких ще в 70-х роках було вкладено стільки сил і любові.

А коли стало відомо, що житлові квартали Енергодара потрапили під потужні ракетні обстріли, діти навіть думати боялися про найстрашніше. Не будучи до кінця впевненими, чи живі їхні батьки, вони благали журналістів знайти старих і вивезти з Енергодара.

– Ця історія, на перший погляд, безнадійна. Але це не так, коли поруч – небайдужі люди, які роблять все можливе і неможливе, щоб допомогти українцям повернути своїх, – розповідає ведуча проєкту Тетяна Висоцька.

Про те, що вдалося дізнатися журналістам і кому з двох сімей пощастить обійнятися з батьками в студії, дізнайтеся вже в неділю, 13 листопада, о 18.50 в ефірі телеканалу СТБ.

Нагадаємо, “ДНК. Свої”- проєкт власного виробництва телеканалу СТБ, який створює команда “Таємниці ДНК”. Щотижня проєкт допомагатиме українцям знайти рідних, з якими було втрачено зв’язок внаслідок російського терору.

Якщо ви також втратили зв’язок з рідними, пишіть на пошту dnk@slm.ua або телефонуйте за номерами гарячої лінії: +38(067)690-56-69, +38(067)690-56-91.

Якщо ви пропустили прем’єрні випуски “ДНК. Свої” в ефірі СТБ, їх можна подивитися на офіційному YouTube-каналі і на сайті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Дмитро Орлов

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-11 19:27:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин