Україна і світ

Мінветеранів створило Єдину базу знань для ветеранів і їхніх сімей

Фото: Генштаб ЗСУ

На вебплатформі е-Ветеран була створена Єдина база знань для ветеранів та їхніх сімей.

Про це 4 січня повідомили у Міністерстві у справах ветеранів України.

У відомстві пояснили, що база знань була створена “з метою уніфікації освітніх послуг” для ветеранів війни та членів їхніх сімей. Проєкт був розроблений фахівцями Міністерства у справах ветеранів.

Зараз дивляться

Так, за посиланням https://eveteran.gov.ua/benefits можна знайти усі відповіді на нагальні питання щодо послуг з професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування, які реалізуються в межах бюджетних програм Мінветеранів, Міносвіти, Мінекономіки, Державного центру зайнятості.

– Також тут можна дізнатись, які є гарантії та пільги для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів їх сімей щодо надання послуг з професійної адаптації, повної або часткової оплати навчання за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, отримання ваучеру на навчання (підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації), грантів для створення або розвитку ветеранського бізнесу тощо, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 1 грудня 2023 року Міністерство у справах ветеранів України розпочало прийом заявок на посади помічників ветеранів на 2024 рік. Проєкт планували масштабувати на всю територію України.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-04 13:24:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин