Україна і світ

Мінус 300 зі строю за два дні. Лікарні на Луганщині переповнені окупантами та найманцями Вагнера

Біля Половинкиного Старобільського району Луганської області внаслідок удару з боку українських військових окупанти втратили до 150 військовослужбовців мертвими та пораненими.

– 24 грудня Сили оборони завдали удару по району зосередження живої сили противника біля Половинкиного Старобільського району Луганської області. Втрати окупантів склали до 150 військовослужбовців мертвими та пораненими, – повідомляє Генеральний штаб.

А 25 грудня, на тимчасово зайнятій території Херсонської області, ворог втратив до 50 військовослужбовців, ще 100 дістали поранення. Також знищено близько 5 одиниць військової техніки різного типу.

При цьому ворог продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців та найманців приватних військових компаній.

– Так, в населеному пункті Біловодськ Старобільського району Луганської області проходять лікування до 300 поранених представників ПВК Вагнер. Крім того, у Первомайську, на території так званого військового шпиталю, що розгорнуто на базі багатопрофільного ліцею, також лікуються до 300 окупантів, які отримали поранення в районі міста Бахмут, – йдеться у повідомленні.

До речі, раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що у напрямку Бахмуту російські агресори втрачають тисячі солдат, проте все ще не полишають мети вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ГУР Міноборони України

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-26 20:53:28

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин