Україна і світ

Міністр оборони України взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки

За кілька годин до чергової терористичної атаки кремля на цивільну інфраструктуру України, взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Працювали у закритому режимі.

Поінформував членів Парламенту про актуальний стан діалогу з партнерами, у тому числі – стосовно посилення ППО/ПРО.

Домовилися про координацію дій, щоб парламентська дипломатія ще ефективніше працювала в інтересах захисту країни. Деталізував окремі положення, відображені у звіті, який я направив до ВРУ за підсумками року роботи на посаді міністра оборони України. Обговорили стан забезпечення сил оборони, питання розвитку вітчизняного виробництва ОВТ та інші завдання щодо відсічі російській агресії. Розмова була щирою, відвертою, місцями гарячою.

Головне – відчувається, що ми робимо спільну справу. Плідна співпраця з профільним Комітетом розпочалася рік тому, зберігається висока динаміка. Міністерство оборони відчуває підтримку законотворців.

Дякую Голові Комітету Олександру Завітневичу та усім народним депутатам за співпрацю. Синергія між гілками влади є важливим елементом на шляху до нашої перемоги.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Міністр оборони України Олексій Резніков 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-15 18:25:42