Україна і світ

Мільйон дизлайків за декілька днів: тизер нової Русалоньки встановив рекорд на YouTube

Новий тизер до фільму Русалочка від Disney зібрав рекордну кількість дизлайків. Ролик був опублікований 10 вересня, і на 12 число робота подолала позначку мільйон негативних оцінок.


YouTube-користувачі розгромили півторахвилинне відео. Disney планує представити рімейк мультфільму 1989 року. Цілком можливо, що спірну реакцію на роботу кіностудії викликала акторка, яку обрали на головну роль – це темношкіра зірка Холлі Бейлі, яка також особисто заспіває усі пісні у рімейку.

Так, за більш ніж 9 млн переглядів ролик отримав понад 1 млн дизлайків – свою негативну реакцію висловив практично кожен дев’ятий глядач. Навіть якщо не брати високі показники з переглядів, тизер Русалоньки вже заробив рекордну кількість дизлайків – у решти трейлерів від Disney таких реакцій значно менше.

Поки абсолютним лідером залишається трейлер фільму Король лев – 72 млн переглядів. Примітно, що новий фільм Русалонька на YouTube позитивно оцінили лише 330 тис. користувачів, що в рази менше від негативних відгуків.

Відомо, що прем’єра фільму відбудеться 26 травня 2023 року, якщо все піде за планом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для тих, хто вже не може терпіти виходу нової картини, у 2022 році випустили величезну кількість фільмів, які можна переглянути зараз на стрімінгових платформах. Побачити 10 найкращих фільмів на Netflix 2022 можна на Фактах ICTV.


Русалка
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-12 16:05:54