Україна і світ

Ми не гратимемо в ці ігри: Україна не підтримує режим припинення вогню – Зеленський

Україна не підтримує негайне припинення режиму вогню для завершення бойових дій зараз. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на пресконференції у рамках саміту Кримської платформи.

За його словами, наразі існують певні натяки від міжнародних лідерів про ймовірний перехід до режиму припинення вогню та початок переговорів з країною-агресором Росією.


– Ми до режиму припинення вогню не готові. Ми пояснили, що Мінська-3 не буде. Ми в ці ігри не гратимемо. Ми втратили частину наших територій. І вони це прекрасно розуміють. Всі від нас це почули, тому що це пастка, – вважає глава держави.

На думку президента, якщо припиняться бойові дії, тоді Україна залишиться без південних областей, які тимчасово перебувають під контролем російської армії.

– Потім будуть якісь умови. Це буде декілька років. А ми не матимемо ні виходу до моря, нічого не будемо мати. І вони після цього розвернуться за рік, і підуть на Миколаїв та Одесу. Ми розуміємо, що відбувається. А потім ще раз захочуть повернутись, наприклад, до нашої столиці, – зауважив президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Згідно з його заявою, Україна не займатиметься “заспокоюванням Російської Федерації”, оскільки до початку зими має реалізувати багато планів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-23 22:46:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин