Львівський портал

Мешканець Львівщини намагався вбити товариша розбитою пляшкою

На Львівщині поліцейські затримали 25-річного чоловіка, який намагався вбити товариша по чарці. Під час сварки затриманий вдарив потерпілого у шию гострим краєм розбитої скляної пляшки. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

27 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про пацієнта, доставленого у важкому стані до однієї з львівських лікарень. Медики діагностували у чоловіка, зокрема, травму шиї з пошкодженням трахеї та судин.

Правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка – ним виявився 30-річний мешканець села Шегині, Яворівського району.

Встановлено, що 27 липня близько першої години ночі у селі Шегині між потерпілим та його 25-річний знайомим-односельчанином, з яким вони розпивали спиртне, виник конфлікт, під час якого молодший з чоловіків розбив скляну пляшку та її гострим краєм вдарив старшого у шию, спричинивши тілесні ушкодження.

Правоохоронцям зловмисник заявив, що травми потерпілий отримав внаслідок нещасного випадку – нібито він невдало впав на розбиту пляшку. Проте, вивчивши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили що відбулось насправді і затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 – ч.1 ст.115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-29 10:21:50