Львівський портал

Мерія відремонтує укриття на Львівському автовокзалі

Занедбане укриття, розташоване на Львівському автовокзалі на вул. Стрийській, 109, зможе відремонтувати Львівська міська рада. Відповідну ухвалу прийняли на сесії 12 вересня.

Йдеться про вбудоване сховище Львівського автовокзалу площею 129,9 м кв. Воно здатне вмістити 150 осіб.

Раніше укриття перебувало у державній власності, втім регіональне управління Фонду держмайна ініціювало його передачу у комунальну власність Львова. Відповідні юридичні процедури нещодавно завершились тож тепер Львівська міська рада включила це приміщення у програму ремонту та облаштування комунальних захисних споруд.

Відомо, що укриття на Львівському автовокзалі ввели в експлуатацію у 1978 році. Тривалий час вона перебувала в занедбаному стані, тож без ремонту використовувати це сховище неможливо.

У пресслужбі мерії кажуть, що укриття на автовокзалі відновлять, аби мешканці могли ним користуватись під час повітряних тривог. Втім коли саме це планують зробити, поки не уточняють.

Нагадаємо, автовокзал на вул. Стрийській, 109 у Львові збираються розбудувати, а також провести тут благоустрій території.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-12 14:19:01