Україна і світ

Melovin зі сльозами на очах подякував військовим

Співак Melovin під час концерту отримав подяку від волонтерів за підписом генерала Валерія Залужного. Артиста так захопили емоції, що він не зміг стримати сліз.

Melovin розплакався на сцені

Музикант поділився в Instagram важливим моментом зі свого виступу. Отримавши відзнаку Melovin сів за піаніно, щоби виконати наступну пісню, але спочатку звернувся до всіх захисників та захисниць із словами вдячності.

– Дякую Збройним силам України! Дякую, хлопці, дівчата, що нас захищають, – сказав артист.

Після цього він так розчулився, що розплакався просто на сцені. Публіка підтримала його бурхливими оплесками, а він виконав композицію Не зволікай, що містить потужне послання.

Зараз дивляться

Реакція мережі на подяку Melovin від Залужного

У коментарях шанувальники, які були на тому концерті, відзначили, що вечір видався дуже особливим. Вони згадали, як Melovin допомагає армії та зазначили, що відзнака цілком заслужена.

  • Я думала у мене серце розірветься від щемкості моменту. Не заслуговуєш ти образ, які на тебе сиплються, ти робиш все, що можеш, і ми всі це знаємо. 
  • Це так зворушливо, я плакала на тому моменті… Цей концерт був наповнений спектром емоцій, дякую тобі за все, що ти робиш для нас, не зупиняйся.
  • В цей момент в мене затрепетало серце, і я вперше заплакала. Після цієї пісні все наче в тумані було.
  • Ти молодець. Маєш підтримку від таких людей! Просто роби своє і не бери до серця докори тих, хто нічого про тебе не знає.
  • Дякую за постійну підтримку і допомогу нашим воїнам! Дякую, що не втомився! Він не говорить про це, але я скажу – з початку повномасштабки Melovin не тільки робить збори, але і левову частину своїх гонорарів віддає на допомогу воїнам, – запевнила волонтерка Аліна Власенко, яка і передала відзнаку артисту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-13 17:30:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин