Україна і світ

Маємо конкретні успіхи: Арестович розповів, що відбувається на острові Великий Потьомкінський

У Херсонській області українські військові повісили державний синьо-жовтий прапор над островом Великий Потьомкінський. Радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що там відбувається зараз.

– Херсонщина. Там є такий острів Великий Потьомкінський. Ми говорили, що російські війська туди перекинули, десь два батальйони. Вчора там українські військові поставили прапор.

Питання: що зробили з двома російськими батальйонами? Немає двох російських батальйонів. Так, це залишилося в тіні того, що відбувається. Про це спочатку ніхто не говорив, але вони були, а тепер – ні.


За його словами, українські військові повісили прапор України над островом, однак там усе ще тривають обстріли з боку російських загарбників.

– Ми не зайняли цей острів, та й немає сенсу його займати, інакше на наших чекає така ж доля. Але над Дніпром прапор України, і цього достатньо. Херсонська область є зоною дуже активних перестрілок з обох сторін. Вони луплять по нас, ми лупимо по них, і маємо конкретні успіхи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Фейгін Live

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-04 01:50:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин