Україна і світ

Маємо чудові новини, з якими я повертаюся додому – Зеленський після зустрічі з Байденом

Україна та США мають чітке бачення того, як в найближчі місяці покращити оборонну спроможність України.

Про це 21 грудня заявив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з американським колегою Джо Байденом, що відбулась у Вашингтоні.

– Цей візит у США дійсно став історичним для України і для відносин зі США. Я вдячний президенту Байдену за мудрі кроки, які об’єднують міжнародну спільноту. Хочу подякувати Конгресу за двопартійну підтримку, – почав він.

Зеленський розповів, що головними питаннями обговорень у Вашингтоні є питання зміцнення України на наступний рік.

– Ми маємо чудові новини, з якими я повертаюся додому. Президент Байден оголосив про новий пакет допомоги і головним у цьому пакеті є ЗРК Patriot. Це важливий крок для посилення протиповітряної оборони. Тільки так ми позбавимо агресора можливості атакувати наші міста, – додав президент.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна та США мають чітке розуміння, як в найближчі місяці покращити оборонні спроможності України.

– Не хочу говорити про це зараз, самі розумієте чому, але я дуже дякую президенту Байдену за це рішення, – сказав український лідер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перед цим президент Джо Байден заявив, що США будуть підтримувати Україну протягом усього шляху воєнного спротиву Російській Федерації.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-22 02:09:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин