Львівський портал

Масована атака на Київ: є влучання, десятки поранених

У вівторок вранці, 2 січня, російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Київ. Наразі відомо про 20 поранених. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«У будинку в Соломʼянському районі рятувальники деблокували 17 людей. 117 мешканців евакуювали. Постраждали наразі 20 людей, 19 із них госпіталізували. У будівлі загоряння та сильне задимлення. Всі служби працюють на місці», – сповістив він.

У Подільському районі, за попередніми даними, було влучання на територію обʼєкта цивільної інфраструктури. Також у цьому районі горить складська будівля.

У Святошинському районі ракета вдарила по будівлі соціальної інфраструктури. У Печерському районі – в дах багатоповерхівки. І виклик іще за однією адресою.

В Оболонському районі палають склади, у Деснянському – будівля супермаркету.

Принаймні в частині Києва виникли проблеми з електро- та -водопостачанням.

Повсюди працюють рятувальники та інші служби. Всі деталі встановлюються.

Нагадаємо, вранці 2 січня російські окупанти атакували Україну. Ракети змінювали свій курс, але зрештою полетіли на Київ. На столицю згодом ворог запустив й аеробалістичні ракети «Кинджал».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-02 09:46:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин