Україна і світ

Машу Єфросиніну внесли до списку терористів РФ і оголосили у розшук – реакція ведучої

Ведучу Машу Єфросиніну внесли до списку терористів та екстремістів РФ. Також її оголосили у розшук. Вона вже відреагувала на це.

Так, дані про Єфросиніну з’явилися на офіційному сайті Росфінмоніторингу. Ім’я ведучої вказано в реєстрі осіб, причетних до екстремістської діяльності та тероризму.

– Фізичні особи: Єфросиніна Марія Олександрівна, 25.05.1979 року народження, місто Керч Кримської області Української РСР, – зазначено на сайті.

Ба більше, картка Маші з’явилася на сайті МВС Росії. У ній зазначено, що ведуча розшукується за статтею КК РФ, проте чомусь не говориться, за якою саме.

Зараз дивляться

Єфросиніна вже відреагувала на новий “статус”, зазначивши, що отримала привітань більше, ніж на день народження.

– Ні, ну котики. Ну правильно ж усе пишуть, коли хочуть: Керч – Україна… Такі новини, а я на себе подивилася і аж незручно. Терористка, а фізіономія пом’ята. Це така відповідальність. Що не день, то радість, – сказала Маша.

Слід зазначити, що з початку повномасштабної війни Маша Єфросиніна намагається донести до росіян правду. Вона відкрито говорить про те, що відбувається в Україні та всіх називає своїми іменами, що дуже не подобається Росії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-27 17:03:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин