Україна і світ

Марта Костюк вийшла до 1/8 турніру WTA у Цинциннаті: відома наступна суперниця

Фото: Getty Images

Українка Марта Костюк вийшла до третього кола тенісного турніру WTA 1000 в американському Цинциннаті.

На стадії 1/16 фіналу перша ракетка України здолала тенісистку з Нової Зеландії Лулу Сунь із рахунком 6:3, 7:5.

Костюк вийшла до 1/8 фіналу у Цинциннаті

Тенісистки провели на корті 1 годину та 31 хвилину, за які Марта вісім разів подала навиліт, припустилася 11 подвійних помилок та відіграла сім із дев’яти брейкпойнтів.

Зараз дивляться

Зустріч розпочалася за доволі рівної боротьби на корті. У шостому геймі українка зробила брейк, що й визначило результат першого сету на користь Костюк.

Другу партію Марта розпочала з брейку, але у четвертому геймі віддала свою подачу суперниці. Згодом тенісистки ще по разу обмінялися брейками. За рахунку 5:5 Костюк вдалося ще раз взяти подачу новозеландки, а потім подати на матч.

На стадії 1/8 фіналу Костюк зіграє з першою ракеткою світу з Польщі Ігою Швьонтек.

У Цинциннаті також продовжує виступи Еліна Світоліна. 15 серпня у неї запланований матч другого кола проти іспанки Джессіки Бузас Манейро. В разі успіху в 1/64 фіналу її наступною суперницею стане переможниця матчу між “нейтральною” Аріною Сабаленко та італійкою Елізабеттою Коччаретто.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ще дві українки Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна не змогли подолати перше коло на тисячнику у США. Даяна у двох сетах програла чешці Кароліні Муховій, а Ангеліна поступилася експершій ракетці світу з Данії Каролін Возняцкі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 11:35:05