Україна і світ

Майже однаковий результат: теледебати кандидатів на посаду прем’єра Британії не показали фаворита

Кандидати на посаду прем’єр-міністра Великої Британії Ліз Трасс (очільниця британського МЗС) і Ріші Сунак (колишній міністр фінансів) провели перші теледебати.

Вони справили практично однакове враження на глядачів, тому серед фіналістів поки що не вдалося побачити явного фаворита.

Згідно з голосуванням 1 тис. виборців, проведеним Opinium, респонденти не змогли визначити явного переможця, адже Сунак і Трасс показали майже однаковий результат.

На підтримку ексміністра фінансів висловилися 39% опитаних. Водночас очільницю Міністерства закордонних справ підтримали лише на 1% менше респондентів.

Нагадаємо, 7 липня Борис Джонсон подав у відставку з посади прем’єр-міністра Великої Британії та очільника Консервативної партії.

Вже на початку вересня у Консервативній партії планують обрати нового прем’єр-міністра. На той час Палата громад повернеться з літніх канікул.

Наступним прем’єр-міністром Великої Британії стане Ріші Сунак або Ліз Трасс, які вийшли до останнього туру виборів лідера Консервативної партії та прем’єр-міністра Великої Британії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Sky News

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-26 13:00:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин