Львівський портал

Львів’янка пропонувала хабар поліції за сприяння роботі салонів еротичного масажу

У Львові повідомили про підозру 34-річній власниці двох еротичних салонів. Жінка пропонувала хабар службовій особі, за сприяння та безперешкодну роботу двох салонів еротичного масажу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, власниця двох салонів еротичного масажу у Львові пропонувала неправомірну вигоду виконуючому обов’язки начальника одного з управлінь Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За 2 000 доларів США щомісячно жінка хотіла забезпечити сприяння своїм салонам у безперешкодному функціонуванні. Зокрема, непритягнення винних осіб до відповідальності, попередження про оперативні заходи правоохоронців про викриття цієї протиправної діяльності. А також надання консультацій з приводу уникнення кримінальної відповідальності за діяльність «масажних салонів».

Власниці салонів повідомлено про підозру 34-річній мешканці Львівщини. Їй інкримінують пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-22 11:52:34