Львівський портал

Львів’янин створив злочинну організацію, яка щомісяця продавала наркотики на 2 млн грн

Правоохоронці затримали вісім учасників злочинної організації, які займались виробництвом та збутом особливо небезпечного наркотику. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.  

За даними слідства, львів’янин створив злочинну організацію, до якої залучив ще семеро осіб, жителів Львівщини та мешканця Черкас. 

Учасники угрупування організували вирощення канабісу, особливо небезпечного наркотичного засобу. Вони налагодили безперервний процес вирощування та виробництва наркотиків, що дозволяло їм виготовляти та збувати заборонені речовини впродовж усього року. Свій «товар» злочинці продавали оптом та в роздріб у декількох областях України через поштового оператора.  

Попередньо встановлено, що їх щомісячний дохід становив близько двох мільйонів гривень. Під час обшуків правоохоронці вилучили в організації понад 30 кг канабісу, а також близько 400 кущів коноплі. Окрім цього, вилучили технологічне обладнання нарколабораторії, чорнові записи, мобільні телефони та інші речові докази. 

Наразі їм повідомлено про підозру, а також обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Правоохоронці припинили діяльність злочинної організації, яка займалась виробництвом, зберіганням, пересиланням та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307 ККУ). 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-04 14:58:45