Львівський портал

Львів’яни допоможуть Пласту із генераторами

У програму розвитку пластового руху та молодіжної організації «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України» на 2022-2025 роки внесли зміни за якими місто зможе закуповувати пластунам генератори. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Відповідно до прийнятої на сесії ЛМР ухвали, скаутська організація зможе використовувати кошти згідно з програмою фінансової підтримки не лише на проведення заходів для дітей та молоді, а й на придбання засобів безперебійного живлення, тобто генераторів, для якісного проведення дозвілля дітей та молоді Пласту.

«Пласт – це невід’ємна частина сучасного розвитку молодіжного руху у Львові. Скаутська організація поєднує в собі патріотизм, соціальну і громадську активність та виховання командного духу. Ми пишаємося нашою співпрацею з Пластом та намагаємось якнайбільше сприяти їх розвитку, адже їхня діяльність допомагає формувати свідомих та активних громадян, які змінюють місто на краще», – зазначила нова очільниця відділу молодіжної політики Ірина Марців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-12 15:48:52