Львівський портал

Львів’ян закликають терміново здавати кров

Через велику кількість постраждалих в результаті ранкового обстрілу Львова до міських лікарень терміново потрібна донорська кров. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.  

Медики закликають усіх небайдужих прийти до Міського центру крові, що на вулиці Миколайчука, 9 та стати донорами для постраждалих. 

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

У місті пошкоджено житлові будинки. Спершу було відомо про перших шістьох постраждалих, однак поступово їхня кількість зросла до 47.

Поступово також побільшало й загиблих. За останніми офіційними даними відомо про сімох осіб, вбитих рашистами, серед яких двоє дітей. Однак спочатку повідомлялося про трьох дітей.

Загалом у Львові пошкоджено більше 50 будинків, із шістьох починають виселяти людей. Також пошкоджено мінімум сім памʼяток архітектури, два медзаклади, у двох школах повибивало вікна.

За фактом обстрілу Львова правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-04 10:44:01