Львівський портал

Львівські школярі здобули перші медалі на Гімназіаді в Бахрейні

У п’ятницю, 25 жовтня, в перший змагальний день Всесвітньої літньої Гімназіади у Бахрейні українські учні вибороли золоту, срібну і три бронзові медалі. Про це повідомили у Відділенні НОК у Львівській області.

Результати представників Львівщини:

Збірна України з бадмінтону з Олександром Чируном (Львівська гімназія «Євшан») у складі на старті змагань розгромила команди Уганди – 75:39 і Бахрейну – 75:17.

Гандболістки з КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж спорту» у стартовому матчі перемогли команду Беніну – 38:12, а в другому мінімально поступилися збірній Франції – 23:24. Попереду в українок поєдинки проти Бангладеш, Румунії та Ірану. Дві кращі команди з групи пройдуть до півфіналу.

Лучник Сергій Сенюра (НВК «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей») після двох раундів кваліфікації і 72 стріл показав 6-й результат. У командному заліку він разом з представницею Буковини йде третім.

Всесвітня літня Гімназіада триватиме до 31 жовтня. На змагання з 25 видів спорту заявилася рекордна кількість учасників – понад 5,4 тис. із 71 країни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-26 19:32:45