Львівський портал

Львівські «Карпати» отримали нового тренера

Легендарного Мирона Маркевича на посаді головного тренера ФК «Карпати» замінив Владислав Лупашко. Про це йдеться в офіційній заяві клубу, опублікованій 19 липня.

Так, Владислав Лупашко, який досі був старшим тренером «Карпат U-19», став головним тренером клубу.

Натомість функції старшого тренера основної команди «зелено-білих» виконуватиме Сергій Лавриненко, а тренера воротарів – Богдан Шуст. Вони обидва також входили до тренерського штабу юнацької команди ФК «Карпати».

Зазначимо, досі головним тренером львівських «Карпат» був Мирон Маркевич. Він повернувся тренувати команду на початку червня 2023 року і навесні цьогоріч зумів вивести її в українську Прем’єр-лігу після чотирьох років гри у Першій лізі.

Напередодні стало відомо про ймовірну зміну тренера «зелено-білих», проте тепер у клубі офіційно підтвердили цю інформацію.

«Мирон Маркевич залишив посаду головного тренера ФК “Карпати” Наставник та львівський клуб досягли взаємної згоди про припинення співпраці. Дякуємо Мирону Богдановичу за професіоналізм і відданість справі, цінуємо його значний внесок у розвиток клубу. Щиро бажаємо успіхів у подальшій роботі», – вказано у заяві клубу.

Під керівництвом Мирона Маркевича «Карпати» провели 28 матчів, у яких здобули 20 перемог, п’ять разів зіграли внічию і тричі поступилися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-19 14:00:04