Львівський портал

Львівська випускниця розповіла, як вдалося отримати 800 балів з мультитесту

Випускниця Львівського фізико-математичного ліцею Олена Кшик, яка отримала по 200 балів з усіх 4-х предметів розповіла про те, як готувалась до національного мультипредметного тестування. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Львівської ОВА.  

Майбутня студентка до тестування обов’язкових предметів готувалась ще задовго до НМТ.  

«У певному сенсі моя підготовка почалась не з 11 класу, а набагато раніше, адже я старалась уважно слідкувати за шкільною програмою. І навчання в ліцеї дало мені серйозну базу для подальшої підготовки. Уже в останні 4 місяці перед національним мультипредметним тестом я слухала курс з історії та готувалась до інших предметів самостійно. Для кращого розуміння матеріалу я вивчала деякі теми та потім пояснювала їх іншій людині», поділилась Олена Кшик.

На думку дівчини, щоб досягти успішного результату потрібно навчитись тайм-менеджменту і створити свій зручний графік навчання. Також не треба забувати про відпочинок і брати перерву, якщо це необхідно. Сон, зміна виду діяльності, зустріч з друзями, спорт або будь-яке інше заняття, яке приносить радість, – все це стане у нагоді.  

Олена Кшик для самостійної підготовки користувалась багатьма джерелами інформації, зокрема до історії готувалась за допомогою онлайн-курсу, переглядала корисні навчальні відео з YouTube, а для підготовки до тесту з англійської мови читала книжки в оригіналі, що допомогли їй збільшити словниковий запас та будувати правильні граматичні конструкції. 

В майбутньому дівчина ще точно не вирішила, з якою професією пов’яже своє життя, але найіморніше це ІТ-сфера, можливо, пов’язана зі штучним інтелектом.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-04 09:59:02