Львівський портал

Львівщина прощається зі шістьма загиблими воїнами

У вівторок, 30 липня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Іван Пуга

Житель села Твіржа Мостиської громади, Яворівського району. Був молодшим сержантом військової частини А0998. Загинув у квітні 2022 року під час бойового зіткнення поблизу Попасної Луганської області.

Василь Гнатюк

Проживав у селі Завишень Червоноградського району. Служив командиром інженерно-маскувального відділення військової частини А-4733.

Загинув 24 липня 2024 року поблизу населеного пункту Костянтинівка Донецької області.

Львів’янин Маркіян Дорош

З початком повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗСУ. Спершу проходив військову службу у 10-му стрілецькому батальйоні, у складі якого виконував бойові завдання на Сумщині. Впродовж останнього періоду боронив державу у складі 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу.

Виконував бойові завдання на Запорізькому і Куп’янському напрямках, брав участь в обороні Авдіївки. За час служби успішно завершив курс бійця-рятувальника, а також базовий курс управління БПЛА. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.

Володимир Рябий

Уродженець села Конюшки Львівської області. Після завершення навчання проходив військову службу в Баку (Азербайджанська Республіка).

З початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на Луганщині у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Михайло Нефьодов

Уродженець міста Торез (сьогодні – Чистякове) Донецької області. У 2021 році разом із родиною перебрався до Львова.

З початком повномасштабного вторгнення боронив державу на території Донецької області у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Богдан Пашкуцький

Проживав у селі Савчин Червоноградського району. Ніс службу у механізованому батальйоні військової частини А4447.

Загинув Богдан 20 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Побєда Покровського району Донецької області.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам та захисницям!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-30 06:19:52